Aris Buddingh' Weelde(B)Stomaforum
Over mij
Over mij

Reeds tijdens mijn studies aan de T U Delft startte ik met een eigen architectenbureau nadat ik ongeveer 8 jaar op diverse bureaus werkzaam was.Na zo'n kleine 40 jaar werkzaamheden in de architectuur ben ik daarmee omstreeks 1990 gestopt en in 1992 heb ik na 25 jaar mijn deeltijdsbaan als docent aan de Hogeschool Rotterdam beeindigd.Mijn  activiteiten heb ik nog gecombineerd met drukke werkzaamheden gedurende 1970 tot 1980 voor het milieu in het algemeen en dat van het Westland in het bijzonder.Helaas is mij dat door vele bestuurders niet in dank afgenomen.

Na enkele jaren rustig aandoen ben  ik een oude hobby van mij,keramiek en aquarelleren,wat intensiever gaan beoefenen en beleef daaraan ook nu nog veel plezier.

In 2005,ik was toen 77 jaar,ben ik  getroffen  door twee ernstige ziekten die mij zo'n 100 dagen in het ziekenhuis gekluisterd hielden en waaraan ik twee stoma's heb overgehouden.

Het leven is daardoor wat gecompliceerder geworden maar ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten en heb geprobeerd er het beste van te maken.Door jarenlang gebruik , op voorschrift van de specialist,  van medrol(prednison) ben ik osteoporosepatient geworden met nogal wat lichamelijke beperkingen.

Dat verdriet mij wel.Ik ben meteen na mijn ziekten begonnen met het zoeken naar methoden om tot een comfortabele omgang met mijn stoma's te komen omdat ik van allerlei kanten hoorde dat veel stomapatienten  een nogal moeilijk en gecompliceerd bestaan leiden.

Daarin ben ik m.i. wonderwel geslaagd,zodanig dat ik octrooi heb aangevraagd op speciaal door mij ontworpen stoma ondergoed,onder de naam stobud.Dit octrooi is inmiddels toegekend. Daarover is een forumpagine aanwezig waarop U met mij van gedachten kunt wisselen.Bij dit alles genoot ik ontzettend veel steun van mijn vrouw en kinderen die ik dus graag in dank betrek  bij mijn goede omgang met mijn ongemakken.Dit lijkt mij genoeg over mij en nogmaals veel kijkplezier.

HomeOver mijMijn familieFoto'sFavoriete linksContact MeForumGuestbook